LOADING ...

The Secrets Donald Trump Doesn't Want You to Know About: Business, Finance, Marketing

2M+ views   |   14K+ likes   |   2K+ dislikes   |  
52:52   |   Oct 11, 2017

Thumbs

The Secrets Donald Trump Doesn't Want You to Know About: Business, Finance, Marketing
The Secrets Donald Trump Doesn't Want You to Know About: Business, Finance, Marketing thumb The Secrets Donald Trump Doesn't Want You to Know About: Business, Finance, Marketing thumb The Secrets Donald Trump Doesn't Want You to Know About: Business, Finance, Marketing thumb

Transcription

 • David Johnston librin e Sharrnajë
 • e Donald Tramp yt i fundit është
 • dhe ju thoni në libër se në
 • pranverës së vitit 2016 ju flisni me z. Me letër në
 • telefon çfarë ishte rreth
 • dhe unë kam shkruar një artikull për Tëpolitiko
 • magazine për të gjithë Donald është
 • lidhjet me një shumë të madhe ndaj drogës
 • trafikant i cili e furnizonin atë me
 • helikopterë con artistë swindlers
 • Mafia Amerikane gangsterët dhe ruse
 • Donald ishte dërguar e-mail nga unë
 • pyes nëse dëshiron t'i komentojë me rreth
 • 20 pikë dhe ai bëri thirrje për mua dhe
 • thelbi i bisedës ishte e dini
 • që ke shkruar shumë gjëra që si Dejv
 • por nëse nuk më pëlqen ajo që ke të drejtë
 • do ta padisin ju kam nga mbulimi i
 • nga Këshilli i Qytetit Santa Cruz
 • Kalifornia 50 vite më parë sot është
 • i vetmi politikan i cili ka
 • kërcënoi të padisin mua nëse unë shkruaj atë
 • ai dëshiron dhe i thashë dhe Donell tuaj të
 • figurë publike do të thotë se ai do të kishte
 • të dëshmoj se qëllimisht e dinte dhe gënjeva
 • dhe ai e di që jam një figurë publike
 • shihemi gjithsesi dhe unë mendoj se ky është
 • treguese të Donald karakterin e tij dhe
 • qasje autoritare e bën rrugën
 • dua atë ose unë do e bëjnë të vështirë jetën
 • për ju, por çfarë mban mend
 • duke reaguar ndaj kur tha se çfarë ishte
 • njerëzit tuaj mik kjo mjaft Nga
 • herë ajo vetëm shkon me punë
 • 1988 në Qytetin e Atlantikut është duke thënë se në qoftë se plotësohen
 • atë për herë të parë si ishin
 • rrethanat dhe më kishte mbetur e Los
 • Angeles Times ku do te kaluar 12 vjet
 • të shkojnë në Qytetin e Atlantikut për
 • Filadelfia Investigator besova se ishin
 • do ta shohin kazino gaming shpërndarë gjithë
 • anekënd Amerikës, dhe doja
 • të kontrollojë nëse qeveria vërtet
 • mund të pastruar këtë biznes që është
 • tradicionalisht të drejtuar nga Prostitutacionit dhe
 • hajdutë dhe brenda disa ditësh u takova me
 • Donald Unë menjëherë i njohur Brian
 • se flas Bart
 • Ai ju shitur biletat në Fixhi
 • sirene e mrekullueshme gruaja me dy koka
 • dhe pastaj fillova sepse ai ishte
 • forca dominuese Qytetin e Atlantikut fillova
 • pyesi për figurën e tij garues
 • duke përfshirë Stiv Wynn dhe njerëzit të cilët
 • punoi për atë dhe të disa operatorëve të mëdhenj bixhozi gjithë
 • Naaman tha për mua nuk di gjë
 • për biznesin e kazinosë Oh hajde
 • si është e mundur që nuk di asgjë rreth
 • kazino biznes ata thonë se të gjith ai
 • di është si të nxjerrim para nga
 • kazino nuk di si ta përdor 0:02:12.720,0:02:14,700 Custom
 • nuk di si ta riinvestojnë në 0:02:14,700,0:02:19.410 prona nuk ka zhvilluar
 • konsumatorët në mënyrë Donald unë etj. një filxhan
 • kafe pak kohë më pas se dhe unë i kërkova
 • atij një pyetje rreth felliqesire dhe
 • qëllimisht të dhëna të pavërteta dhe
 • Donald menjëherë im mbledhësin
 • falsitet në përgjigjen e tij
 • what's pjesëmar artistët që po e
 • e psiqikëve reklamuar në ditën TV 0'11:35:34.950,0:02:38.430 kaq kisha disa pyetje më shumë se
 • i kërkoi atij ku unë bëra rrejshme
 • dhe ai menjëherë përfshirë ato dhe une
 • kuptova ç u tha ishte te pergjithshme
 • Donald nuk di gjë është
 • sfidon daljen e gjitha është
 • kërcënimet e shpejtë ai Ështëi menqur por ai është 0:02:51.540,0:02: s 57.660 Aspak studioz ose thellë dhe në
 • libra citoj dëshmi ku ai jep
 • përgjigje për pyetjet njëri prej tyre më
 • studentë në Syracuse University, të cilët janë
 • i vitit të tretë, ligji dhe business
 • nxënës në fund të lënda ime mund të
 • i përgjigjet pyetjes kështu kushdo
 • që ka qënë Biznesi Uarton
 • shkolla mund të përgjigjem si kjo, Donald është
 • përgjigja është palidhje ai nuk
 • kuptojnë më çështje thelbësore të
 • financat dhe dëgjo si ai përgjigjet
 • pyetje ju pyesni atë çfarë
 • biblik i preferuar sepse ai thotë jo
 • e lexon Biblën më tepër se Donald
 • me letër, sepse ka shumë ka
 • Shumë tjetër ka vetëm kaq shumë prapa
 • në vitin 1968 ai u shfaq në listën e Oprah tregojnë se
 • mund të jetë kjo mendoj se vetëm një arriti vlera 6850 tregon
 • ju në moshën time në 88 para 28 vitesh çfarë
 • mendoj dhe para së gjithash që ishte
 • vite ka kërkuar George HW Bush do të bëjë atë
 • drejtimin e tij yerba si nënkryetar dhe
 • tha Dan Kuajli punën Donald ka
 • fola që konkurrojnë për president
 • që nga viti 1985 dhe 12 vjet më vonë në vitin 2000
 • konkurroi dhe ai tha se unë do të jetë
 • personi i parë që të kandidojë për president dhe
 • bëjnë fitim pra kjo është tregues i
 • Donald Donald do t'ju tregoj gjithçka që
 • mendon se është në interes të tij në momentin
 • atë me themel artistë rrëfejnë ato ju
 • çfardo që është në interes të tyre çfarëdo
 • ata mendojnë se ju doni të dëgjoni dhe çfarë
 • do t'ju dërgojë për të bërë gjithshka që është
 • duam janë të tuat politikë
 • dhe unë jam regjistruar para Republikane
 • që u regjistrua në tom golisano është
 • në New York por unë nuk jam një
 • personalitet politik Unë votova për njerëzit në
 • çdo linjë që ka pasur ndonjëherë u gjend në një listë të
 • fletë jam në katër zyra të ndryshme
 • nuk më pëlqen politikë kjo është njëra prej
 • vetëm dy fushatat Në 40 vitet e fundit
 • kam mbuluar unë për LA Times
 • garën e guvernatorit në 1976 dhe Nevada dhe
 • urryer që mbulon nuk më pëlqen që mbulon
 • politikë unë jam një politikë unë jam një djalë
 • që beson se duhet përdorur
 • qeverinë për qëllime të gjashtë
 • qëllime fisnike në preambulën
 • vendosim drejtësinë avancojnë interesin e përgjithshëm
 • mirëqenien dhe në fakt jam unë në zhvillim
 • shpresojnë se një kursi të ri për mësim në
 • Syracuse e cila është se sa ne
 • Kushtetutën dhe se për çka në
 • kontekst ju thoni në librin që
 • me letër familjare me të vërtetë nuk janë votuesit
 • po cuditerisht dy E Donald është
 • fëmijë nuk votojnë për
 • sepse ata nuk ishte regjistruar si
 • Republikanët dhe pastaj ata u ankuan
 • për rregullat dhe New York ka
 • arkaike të tmerrshme të trishtuara rregullave zgjedhore
 • por ata duhet ta ketë ditur këtë dhe
 • vërtetë janë ata që janë përgjegjës
 • për të bërë këtë, Donald nuk është votuar në
 • buqetë të zgjedhjeve dhe nga rruga, Donald
 • dhe Dell së fundmi është në thelb një
 • Demokrate dhe një nga gjërat Don
 • beson në të cilin është një gjë e mirë në
 • view është i kujdesit shëndetësor duhet
 • të kujdesit shëndetësor në kurrizin e
 • biznesi dhe duhet të jetë si ai Thotë se një
 • mirë publike të ofruara për këdo që është
 • padyshim nuk është Partia Republikane
 • gjeografike na jep disa historiku në
 • vetes se ku je rritur unë isha
 • lindur në San Francisco konsideroj hyrje në
 • të Kalifornisë Santa Cruz babai im ishte
 • njëqind për qind veteran i paaftë
 • Luftën e Dytë Botërore nëna ime ishte një çnjehur
 • trashëgimtaren dhe unë pata cuditshme përvojën e
 • që rriten në një shtëpi në një lartësi mbi
 • unike që prindërit e mi me qira për
 • ndoshta 400 $ në muaj në të holla e sotme
 • asgjë çfarë do të thuash me çnjehur
 • trashëgimtaren ajo dëshmoi kundër babai i saj
 • në një padi në vitin 1941 Kur ai ishte akuzuar
 • për tjetërsimin e dhembshuri dhe e vetmja
 • fëmijë nëna ime ishte çnjehur dhe ai ishte
 • nje njeri shume i pasur dhe kështu unë shkova në punë
 • kur unë isha 10 vjeç unë shkova në punë
 • me kohë të plotë në moshën 13 vjeçare u bëra një gazetar për
 • disa punime javore në orën 17 dhe puna ime
 • menjëherë u dalluar sepse
 • disa gjëra të thjeshta në qoftë se këshilli i shkollës
 • tha pronari mesatare pronari
 • tridhjetë mesatare katër mijë tre
 • 300 dhe 14 dollar shtëpi në
 • dhe nodhet vitin e ardhshëm ne do të paguante 42 dhe
 • 11 cent më shumë në taksa për ndërtesën e
 • mendonte se ishte i papërdorshëm në mënyrë Me
 • divizioni i thashë që do të paguani më
 • për një mijë në vlerën e shtëpisë tuaj
 • në ora 18 e San Jose Merkur rekrutuar mua
 • në orën 19 kisha të drejtë në faqen e verteta
 • dhe San Jose Mërkurit është një gazetare e personelit
 • publicisti dhe shkova në Detroit shkova
 • të diplomuar në Universitetin e Çikagos
 • School of Economics si një bashkëkombas për dy
 • katërtat në Detroit Free Press
 • LA Times plotësuar investigator the New York
 • herë dhe pastaj vetëm më pak se 40 vjet
 • raportimit të përditshëm dhe që atëherë kam lënë
 • unë kam qenë një gazetar dhe një autor dhe
 • mësimdhënia Në Syracuse University në
 • College of Law unë jetoj në Roxhers jetojnë në
 • Rochesterit gruaja ime shkon në
 • fondacioni Komuniteti i suksesshëm atje 0:07:18.990,0:07:2011 - 23,880 vizitorë dhe në Rochester New York ne
 • fëmijë më të kujdesit shëndetësor në të gjitha Shtetet e Bashkuara 0:07:2011 - 23,880 Vizitorë,0:07:28.380 Kanadaja dhe Evropën Perëndimore dhe ka kushtuar
 • këtë shumë më tepër sesa për deponim fëmijë
 • programin shumë të mençur se ajo është në
 • midis Bolton nja dy javë më parë
 • Donald Tramp shkuan në Tampa, të japë një
 • fjalë dhe Kur erdh ai këtë video
 • e cila nuk është bërë nga ai sigurisht është
 • bëhet nga njerëz që janë kundër tij
 • luajti në është rreth 50 sekonda Merreni me
 • çfarë mendon se çfarë është kjo e gjitha rreth
 • dhe Donald Tramp dikush kishte ardhur në
 • atë me atë që është një biznes shumë të mirë
 • idenë i arrestuari dyshohej në biznesin e
 • drejtimin e vazhdueshëm profesional,
 • avokatët e arsimit llogaritarë real
 • agjentë pronash janë të detyruara që të shkojnë në kurset për
 • sigurohu që të ligjit dhe ka
 • shkoi me letër dhe tha Hej pse nuk ne
 • Tramp po real estate professional
 • arsimi ne ngarkuar një çmim premium a
 • ide biznesi të shkëlqyer dhe Donald tha
 • se është një ide e mirë po e marr
 • ty nga
 • ai dha një djalë të aksioneve të vegjël unë
 • Mendoj se ishte 3% dhe një çerek milion
 • dollarë të pagave dhe ato pastaj vendosa
 • kthehet në universitetin e parë kryesore
 • ALL ju nuk mund te telefononi diçka
 • university pa licencë nga
 • shtetërore dhe kjo është e vërtetë dhe unë besoj se
 • çdo shtet në Bashkim por çdo shtet
 • I kontrollova është e dyta kjo nuk ishte
 • një universitet në edhe fjalori
 • kuptimin e fjalës dhe një me letër
 • Juglindore u sulmua menjëherë
 • hetimin si një skemë njerezit i kushtuan
 • 15 100 dollarë dhe asaj që
 • po për këtë fushë janë shitjet me presion të lartë
 • taktikat e fakultetit do të qëndronin atje ku
 • mbi to dhe u themi si ta Thirrëm
 • bankat dhe hua më shumë para dhe kredinë
 • karta mund të paguajnë ata tridhjetë e pesë
 • mijë dollarë me
 • të plotë universitare 0:pakoja Tramp 08:57.130,0:09:02.300 Donald bëri një video promovuese me letër
 • Universiteti është gjithë bie daulleve ti je
 • do të ketë sukses të shkojmë në
 • të mira fakulteti studjuese dhe
 • fakulteti ata do të zgjedhur me kujdes nga unë
 • më i mirë ju do të merrni një
 • arsim më të mirë se më së miri
 • shkollave të biznesit dhe e di sepse kam
 • shkuan në qendrat e mira nuk nga
 • rrugën shkuan në program universitar në
 • nuk Uarton është programit pasuniversitar dhe
 • rezultoi se Fakultetin e dinte
 • asgjë rreth real estate ata përfshinë
 • menaxheri i përbashkët "fast food" në
 • njerëz në falimentim personale dhe shumë
 • njerëz me përvojë Brian në
 • taktikat e shitjes me presion të lartë me
 • që njerëzit të borxhit të tyre dhe
 • nga rruga nëse me vrap borxhin tuaj dhe
 • huajtur aq sa e bankës mundësisht
 • t'ju duhet të paguani për me letër University
 • si do ta kemi ndonjë Huamarrje
 • aftësinë për të blerë prona në mënyrë the New
 • Prokurorin e Përgjithshëm të Shtetit të New York solli një
 • padi ndaj këtij bob u informua për të ndaluar
 • përdorimin e fjalës Universitet ai është
 • për disa Vjet në Teksas Avokat
 • Zyra e Përgjithshme një hetim
 • dhe Pem Bondi prokuroren e përgjithshme prej
 • Florida thënë publikisht mendonte
 • në lidhje me hetimin e Nju Jorkut ajo
 • dhe Donell kishte një lloj prej
 • komunikimi ata edhe Donald Tramp
 • J me letër bamirëse pastaj Fondacionit
 • një fushatë kontribut për Pem Bondi tani
 • themelet bamirës mund të ketë
 • të përfshirë në veprime politike këtë
 • duhet edhe revokimin e
 • statusin si një organizatë jo-fitimprurëse e Bondi
 • Menaxheri i fushatës është pyetur rreth kësaj
 • dhe Florida Gazetat raportuan se
 • ne jemi krejtësisht të kënaqur me
 • dhuratë nga fondacioni Donald Tramp J
 • e cila eshte e habitshme Pem Bondi Është
 • avokat ajo e di mirë se ky
 • ajo gjithashtu vendosi të mos marrë pjesë në
 • the New York të prokurorit të përgjithshëm
 • hetimin dhe këto këtë që është ad
 • bukur është rreth brutale rrenjesisht Pem
 • Bondi ka te beje me prokurorin e përgjithshëm
 • i cili e pranoi këtë dhuratë dhe nga rruga
 • persona u përpoqën kryesore për të mbuluar këtë deri
 • argumentuan ata dhe i shpjegova në librin tim
 • që ishte para për të shkuar në një format të veçantë
 • group një grup që kundër abortit
 • njerëz mëson se si të protestojnë
 • kundër abortit jonë e tanishme ligjet që
 • asnjë paratë që bën që
 • u këtë kostum në Kaliforni ata
 • nuk Paratë dhe ata thanë wow
 • është vetëm një gabim dhe nëse është
 • gabim Pem Bondi duhet vovë
 • prapa unë duhej t'ju drejtua
 • para apo organizata të tjera ata
 • , nuk kanë bërë asgjë nga këto dhe ai shkon në
 • një çështje thelbësore për Donald Donald ka
 • drejtim për çfarëdo ligji është ai
 • cfare deshiron ai ka qenë ndonjëherë
 • paditur oh, ai ka qenë paditur sipas SHBA
 • sot më shumë se 4,500 raste kur ai është
 • paditur nga punëtorë që do paguaja dhe
 • ka një kapitull në librin tim për këtë
 • ai është paditur nga shitësit dhe ai është
 • Paditur nga investitorët që thonë se ata kanë qenë
 • blerë dhe tani çfarë ndodhi
 • pasi unë mbarova rezervimin e një Benjamin
 • Moore ngjyra tregtarët i cili furnizohet ngjyra
 • për ribërjen e vendit Doral Club
 • se nuk ishte paguar Donald borxh i fundit
 • tridhjetë katër mijë dollarë në
 • biznesi i vogël ashtu tridhjetë katër
 • mijë dollarë një copë e madhe e
 • fitimet e vitit ai ka shpenzuar mbi 0 e paditur 12:07.120,0:12:10.690 treqind mijë dollarë për çështje juridike
 • tarifa për mbledhjen e tridhjetë e tij përpjekur katër
 • mijë dhe gjyqtari më në fund i akordoi
 • Benxhamini Moore ngjyra dealer
 • pushtetin për të drejtën mbpronën e vënë në hipotekë mbi Doral pas
 • e Donald Tramp dëshmitar dëshmoi rreth
 • Pse nuk ju paguani tridhjetë e katër
 • mijë kontratën tuaj të thashë të
 • paguajnë z. Me letër ndihet ai ka paguar mjaft
 • dhe Dom bën këtë gjatë gjithë kohës ai
 • të punës së mbajtjes se ai do ta përdorim
 • atë dhe pastaj ai do them unë nuk jam duke shkuar në
 • përdorni këtë mut une nuk do te paguash per
 • dhe nëse ju shkoni në një avokat dhe është 0:12:35.940,0:12: 34,000 $ 39.370 apo edhe njëqind ata do t'i them
 • edhe udhëtimin e treqind mijë
 • dollarë për të luftuar me letër dhe
 • , e ka bërë këtë përsëri dhe përsëri dhe përsëri
 • dhe përsëri dhe përsëri ky libër është
 • botuar nga botuesi web Melville
 • House press e cila është shumë pak e pajis në
 • Brooklyn dhe në Londër që bëj diçka
 • çfarë Unë libri im i parë do t' a
 • intervistuar mua rreth tempuj një shans
 • prapa në vitin 1992, u ankua atëherë kam
 • botues bën gjithçka që është në letër
 • dhe ato kanë qenë të ngadalta dhe ata janë efikase
 • thashë që dikush duhet ta bëjë këtë
 • moderne dhe të shpejta dhe modernizimin e librit
 • këta njerëz të biznesit që ishte
 • Wikipedia thonë se liberale
 • operacioni botuese dhe ti e di
 • konservatore liberale nuk më intereson mendoj
 • nuk kujdes me
 • politikën e njerëzve që punojnë për
 • ju e dini se kur ishte në LA Times ata
 • konkurroi editorialet ndonjëherë që në thelb
 • tha se nuk beson se çfarë Ai shkroi më
 • nuk dua t'ia di t'i them njerëzve që jam
 • shkrim per ate qe do te shkruaj edhe
 • kur unë isha një gazetar ata kurrë nuk më thuaj
 • nëse është thyer asnjë aeroplan është
 • aksidentohet ne duhet të jemi shumë mirë zonjë dhe
 • do t'u tregoj se çfarë jam
 • do të bëj dhe unë gjithnjë kam bërë që
 • dhe nëse kjo natyrisht përfundimisht
 • që jemi në ju mirëpresim punën nëse
 • punë, ku e ke idenë për
 • ky libër dhe fito edhe tempulli është
 • shans unë mendoj se e gjithë por një kapitull ka
 • disa referuar me letër Në atë, sepse ai
 • ishte aq dominues Qytetin e Atlantikut kur
 • Donald njoftoi në 16 qershor 2015 ai
 • kandidoja unë lajm ngaprofesori dhe... 0:letrare 14:03.940,0:14:08.080 agjent menjëherë dhe tha se ne duhet të bëjmë një
 • libra ajo bëri thirrje çdo qytetit jo
 • duke fituar nominimin pranova
 • ai mund të emërimin e ka seriozisht
 • këtë herë dhe unë ishte veçanërisht
 • ngarkonin deri nga fakti se këtu është
 • jep ky fjalim duke folur rreth
 • vrasësit e përdhunuesve nga Meksika
 • denoncimin muslimanë dhe ata janë të gjitha këto
 • të rinj janë komplotimin e këtyre linjave
 • dhe mendova Midtaun Manhattan nuk është
 • vendin e njohur për Racizmi dhe ksenofobia
 • çfarë bëri ai ka të punësuar apo
 • bustit njerëzit në ku të kësaj turme
 • dhe ose dy ditë më vonë në Hollivud
 • Reporter zbuloi se ata ishin akterë
 • dollarë nga 50 çdo të shfaqesh dhe
 • duartrokitur për sugjerimin e cila tregon se çfarë një
 • mashtrim
 • Donald Tramp është dhe gjithsesi po askush nuk fitoi
 • një libër deri në kohën kur u bë e qartë se ai
 • mund të marrë propozimin për 0:tradicionale 14:51.820,0:14:54.100 botues, të cilët kanë nevojë për një vit është
 • tepër vonë
 • dhe unë sapo kisha hequr dorë nga ideja e
 • shkroi rreth 25, 000 copë rreth Donald për
 • USA Today Newsweek memo kombëtare Rreth
 • vende të tjera shumë prej tyre synonte
 • gazetarëve përpiqet të thotë kjo është ajo çka ju
 • duhet të kërkonin kjo është ajo çka ju duhet
 • të pyetje dhe pastaj shtëpia fisnike
 • thirrjet nga hiçi dhe ata i kërkonin
 • mund të bëjmë ne librin në mendoj se ishte
 • tre javë thashë jo por unë i thashë unë mund të
 • atë në një datë që është katër javë
 • më vonë e kam shkruar këtë libër në 27 ditëve është
 • ishte ferr dhe unë sinqerisht nuk mendoj se më
 • rimëkëmbur fizikisht në moshën time nga
 • bën unë kurrë nuk do të bëjë
 • përsëri por 27 ditë sepse jemi në
 • Në mesin e fushatës 27 Ditë është
 • u përfundua
 • një ishte se dhe mbylljen e mi shënim
 • epilogu është datuar në 4 korrik
 • djersitje përfundosh Iibrin e pestë nga
 • korrik kemi përfunduar redaktimin në 10
 • Korrik dhe këtu është një foto në
 • faqe Facebook i ulur në oborrin tim më
 • e lexuar librin, më 19 korrik dy
 • javë më vonë dhe shkova në shitje 0 Gusht:15:50.960,0:15:55.130 2 dy javë pasi që dhe fondacioni gjerman
 • edicionit dolën në shitje 0 Gusht:15:55.130,0:16:01.850 tridhjeti iu desh të përkthehet në
 • gjermanë dhe më shumë juristë nga rruga
 • ju e quani Në këtë takim shumë tashmë një
 • prej mashtruesve dhe mashtrues si sa i shqetësuar është
 • një botues që ata presin korrentin avokatë
 • për këtë dhe sigurisht kjo është verifikuar nga
 • një avokat dhe një nga gjërat që unë s'
 • në këtë libër është që nuk sjell ndonjë gjë të re
 • terren në atë, sepse e dija që duhej të
 • atë avokat shpejt në mënyrë që kam bërë
 • këtu është e lidhi dots dhe tërhequr
 • bashkë punën time Uejn e madhe
 • punën e Barret ndoshta më të
 • gazetar që ke punuar në New York
 • copë qytetit gjëkundi tjetër dhe unë
 • mbledhjen e mëdha dokumentet e kupës unë
 • të Me qira të magazinuara
 • të mbaj dosjet e Donald Tramp Barron
 • Hilton LAPD, Xhek Uelsh dhe rreth
 • njerëz të tjerë dhe tani shumica u dërgojnë
 • digjitalizoi por une kisha te gjitha këtyre dosjeve dhe
 • kështu një shok i imi i rritur fëmijët e tyre do të ulet në
 • dhomën tjetër që ajo krijoi dosjen deri
 • ata ishin logjike për mua dhe pasi më
 • bëhet me ta një rrëmujë e bukur ajo do t'a vendoste
 • kthejmë gjithcka në rregull dhe largoje
 • kështu që ne mund të kthehemi në atë kur ne
 • nevojë më dhe avokati nuk mendoj
 • avokati në këtë libër ndryshuar më
 • se dhjetë fjalët dhe e di Se disa
 • herë kur një lutje të oh po
 • gabim foljen rreguiion tani a
 • kanë menduar ju duhet të keni një
 • policë sigurimi që të mbroj dhe
 • botuesi ka policën e sigurimit nëse
 • Donald do ta padisin mua ai do të
 • padisin mua që në të vërtetë ishte befasuar Donald
 • tha se për mua sepse ne e njohim njeri-
 • të tjerë ai e di që nuk frikëson ai është
 • u përpoq ta trembë mua në të kaluarën kam
 • thotë se unë jam një njeri që të ndjekur një
 • veçanërisht mizore vrasës në një të zi
 • mbi vrasjen e bardhë do ta ndeshim një fat
 • ndërtimin mendoj ndoshta ishte Gojështhurur
 • diku se unë nuk kam nga
 • në Sharr Shiko Kalifornia pse
 • ju që të merrni një tablo më unë gjithashtu
 • vrapoi dy ndërtesa njerëzit ishin në
 • por ata prej tyre, para
 • ia falë zotit, por ju e dini që
 • çfarë ju duhet të bëni në punën tënde dhe
 • punë është të themi
 • njerëz fakte ata nuk do dinin por për
 • në punën time, në mënyrë që ju e dini unë kam qenë ndjekur nga
 • LAPD nga qeveria dhe Taivani
 • apo vetë lidhur me këtë kam
 • shumë njerëz më kërcënosh ju e dini që është
 • është puna ime dhe ju Bëj atë që duhet të
 • apo nuk llojin e punës që
 • e bëj këtë gjithsesi avokati ndryshuar
 • shumë pak në këtë libër në krahasim me
 • që kam shkruar një pjesë për Studime Politike
 • magazine atë Donald më thirri
 • rreth që asgjë të re në se është
 • thjesht vuri në dukje një numër jo të gjithë
 • ata për lidhjet e tij me kriminelët e
 • marrëdhënie biznesi me figurën e
 • pashpërblyer lidhjet me ata që është
 • më Avokati im i
 • punësimi me ndoshta një përjashtim dhe kam
 • histori me shkrim duke akuzuar popullin e
 • vrasjen e dini, Xhek Uelsh la
 • përfitimet e pensionit mbi një histori e shkrova
 • dhe unaza avokati më tha se ai është
 • vërtet qenë frikëngjallëse lajmet
 • organizatat dhe kërcënon Silman
 • dhe ata e dinë se nuk mund të fitojë ai mund të 0:18:44.910,0:18:dëshiron t 'u kushtojnë një shumë të parave të ish CEO
 • e GE Jack e Uellsit atë që ai i dha 0:18:18 10:15,dëshiron:56.100 të përfitojë futboli Xhek Uelsh kishte
 • në pension në paketë që u përshkrua
 • në investitorët vetëm si z. Uelsh
 • , do të vazhdojë të marrë ato
 • pagat ai kishte pasuri që i shërbejnë
 • kompani pastaj ai la gruan e tij dhe një
 • litigator vihen në regjistrin publik
 • informacionin e mjaftueshëm se unë i përkisja
 • tregojnë se ai do të marr atë që më
 • vlerësojnë të jetë rreth 70 milionë dollarë
 • për shfrytëzimin e veprave të GE jet apartamente
 • Fucking Ballgame biletat dhe gjërave nëse ju
 • apo jo dhe unë shtjelloi
 • ekonomi në veçanti i korporatës
 • me forcë dhe Uelsh pastaj shkroi një artikull në
 • The Wall Street Journal identiteti
 • e gjithë kjo dhe duke thënë se disa njerëz
 • që nuk respektojnë kontratat unë Lidhje
 • kontrata e tij mendova investitoreve
 • duhet ta dinë çfarë ata janë aktualisht
 • pagimit, Xhek Uelsh dhe unë e di se nga
 • diçka që ai tha në një tjetër gazetar
 • se ai është xhindosur me citimin e konsideratës sime
 • emri
 • ka të drejtë që i kushtoi shumë para
 • Kthehu poshtë Korea në libër ju flisni
 • rreth një veshje të quajtur dekoratat ose
 • Akademia e shërbimet hoteliere në
 • Akademia e mikpritjes shërbimi ose
 • Shkencave, unë mendoj se ky është një organizatë
 • drejtuar nga
 • dënuar hajdut dhe artit mob shoqërojnë
 • njihet si Xhoi tek çorapet
 • Joseph lavamani dhe kjo u jep atë që
 • thotë se është më prestigjioze të Në
 • nuk botërore më prestigjioze të
 • udhetimit shpërblejnë më
 • çmimin prestigjoz në botë
 • është pesë diamant dhe çmimin e gjashtë
 • çmimin diamanti dhe së paku 19
 • me letër prona këto shpërblime në
 • pllakat e madhe e madhe në mur dhe ata janë
 • nënshkruar nga Xhoi tek çorapet dhe ata gjithashtu
 • nënshkruhen nga kryetari i bordit të
 • Akademisë Donald J me letër Donald Tramp
 • jep shpërblimet për veten ka video
 • në Internet, ju mund të shihni të kësaj
 • thotë këtij absurdi jep një çmim për
 • vetë ajo punon edhe me sa duket mjaft
 • njerëz mendojnë se këto janë Fabulous
 • prona se disa prej
 • fushat e golfit e tij kanë çmime dhe akoma nëse
 • ju shikoni në golf bluhet apo golf
 • magazine se harrojmë që një listë prej
 • 100 më të golfit jo me letër golf
 • kurset në atë listë çfarë po bën ai dhe
 • dhe para së gjithash, Donald është
 • pallëvetëtime në bërjen vetë një familje
 • emri dua të them, ti shkove në televizion për
 • vjet ju nuk jeni njohur Brian
 • dhe jam as por Donald është
 • familje emrin, thotë se është krejtësisht e
 • aspiratës së dyti ai ka krijuar
 • këtë imazh të veten si i bashkëngjitet Modernes
 • Midas gjithçka Ai prek shndërrohet në
 • ari dhe në fakt shumë të shndërrohet në
 • zhige dhe i vetmi person që përfundon në
 • me ndonjë medalje është Donald ai gjithashtu ka qënë
 • të suksesshme në marrjen edhe me kartë
 • digjital në Amerikë histori
 • që në thelb është ai Don Zhuan prej
 • moshës tonë dhe se gratë si Madonna dhe
 • Kim Basinger dhe Carla Bruni është
 • të trokasë në dhomën e tij derën nga rruga
 • ai nuk e di as dy prej tyre
 • treta thotë se është mbreti i fëlliqur
 • dhe nuk kishte të bënte fare me atë që është
 • fola me te duket se dy herë në
 • jetës Karla Carla Bruni
 • martuar me Sarkozi dhe Rajs dhe kur ajo
 • u zonja e parë e Francës, Donald
 • patën rastin kur ai ishte në
 • Howard Stern tregojnë që raporti në
 • e Donald Tramp të tërhiqet nga
 • këto tregime që ka shpikur dashnore
 • mbjellë dhe ai por është shumë i
 • mirë në mbjelljen e këtyre historive deri në
 • njerëz kanë një imazh i atij që ka
 • të bëjë mendoj me realitetin
 • e kush është ai, në ndërtesën e tij me letër Tower
 • se kjo është krejt një ndërtesë është 0:22:10.690,0:22:13,900 realizimin e rëndësishme ku është
 • është në Fifth Avenue 0:22:13,900,0:22:18.850 Manhattan drejtë Në mes të
 • qyteti tani është 58 përralla thotë ai
 • gjithkush në 68 që është pjesë e si
 • Donald ekzagjeruar gjërat janë
 • gjërat që mendoj se ka kryer
 • bërë bërë shumë mirë por kompanitë e tij
 • janë shumë keq arriti
 • revista Fortune venaruar kazino e tij
 • kompani është kompani publike dhe
 • konkludoi se e 496 kompanive ku
 • studiuar Donald kanion i vdekur
 • ose pothuajse e fundit në çdo kategori
 • kjo nuk është e papritur për njerëzit që kanë punuar
 • për Donald dhe konkurrentët që
 • një tjetër fushë ku ai është i shkëlqyer në orën
 • krijimin e këtij imazhi i veten se
 • nuk përputhen me realitetin Kthehu në
 • e Carla Bruni historinë çfarë është pjesa tjetër e
 • atë çfarë si u në mes të
 • mirë kur ishte duke shkëputur nga 0 e tij, Donald:23:00.280,0:23:06.160 gruaja e parë Ivana ai doli nga rruga e tij
 • t'i uroj publikisht korishtoni nëna e tij
 • fëmijë ka mbjellur të gjitha llojet e lajmeve
 • thëniet se ekzistonte një garë
 • ndodh në Madona dhe Kim Basinger
 • dhe Carla Bruni dhe gra të tjera ishin
 • përpiqet të bëhet një tjetër Znj. Me letër dhe
 • ia vlenë dhe ai përdori një njeriu të quajtur
 • John Paul Henri Thiry John Barron u Donald Tramp
 • ai këto organizata e lajmeve
 • dhe ata nuk e di se kush është ai
 • nuk ishte aq e mirënjohur në kohën të përbëjë
 • si ky PR njeri promovimin me letër dhe
 • njerëz magazine outed atë në kohën
 • duhet një klip të padisë Carswell është
 • që shkroi mishin dhe një pushkë dhe është
 • si ajo në 1991 90 ose 91 0:23:po 46.240,0:23:49.000 po
 • 91 kështu që kur e dëgjon këtë dhe
 • do të jetë gjuha në ekran që
 • Donald Tramp është duke marrë pjesë në maskaradë si ose
 • John Paul Henri Thiry apo Xhon Miller absolutisht
 • absolutisht që është Donald dhe ata outed
 • atë në një histori ku shpotit
 • atë sepse këtu është një mesoburrë
 • vepron si një 13 vjeçar i flet
 • rreth disa vajza që ai ishte me vetëm
 • atje të jashtëzakonshëm është pak
 • , fillon turneun e ngadalshme por ju do te jetë
 • në gjendje ta dëgjoj atë menjëherë ai ishte
 • do të emëronte një Xhon Miller atëherë ajo
 • ajo e di që ishte qendër
 • dhe ajo për atë shumë shpejt
 • ajo nuk kishte mbuluar atë por ka ekspozuar rreth
 • këto biseda intime për
 • piper i punësuar PR person Dhe ka biseduar në
 • detaje të tilla që ishte e qartë se ishte
 • bërë
 • dhe REM People Magazine këtë copë
 • siç ka thënë diçka e çuditshme
 • Histori te verteta atje janë të pazakonta
 • janë tregime qesharake dhe pas kësaj ky
 • histori shumë i çuditshëm sa kohë ai
 • që shkojnë në katër vjet katër vjet që ai
 • atë me USFL ai do të thërrasë deri
 • gazetarët dhe planetet e bashkuara GSM,
 • Anëtare të futbollit që ishte
 • ligës së futbollit të pranverës që nxjerr në pah
 • në librin që në thelb të shkatërruar me
 • një strategji e padisë në vend të
 • strategjinë e tregut dhe ai do të thërrasë deri
 • organizatat e lajmeve ndonjëherë Dy
 • gazetarëve të ndryshme dhe ai do të jetë John
 • Henri Thiry apo Xhon Miller dhe pastaj ai do të
 • e quan veten dhe të verifikojë historinë
 • të mbjellë ai e bëri këtë ai e mori
 • histori në këtë mënyrë në të mbjella New York
 • herë rreth USFL Lidhja e futbollit
 • ai ka përdorur atë për të kërcënuar të kërcënojë
 • persona me procesin gjyqësor që nuk
 • mbrapa në veçanti aty ishin rreth
 • 150 deri 200 emigrantë të paligjshëm nga
 • Poloninë që ishin çmontimin e Bonwit
 • telleri mapo Kur vend ndërtimi
 • që tani me letër kullë që u
 • pagoi 4. 4 ore fjetën në vend
 • Në mes të dimrit sepse ata kishin
 • ku të shkoj tjetër
 • ata s'kishin ndërtimtarëve ose syze ose
 • çdo pajisje dhe pastaj ata
 • nuk u paguan derisa ata kërcënuan të
 • në mur, Donald vëzhguesin e off anën e
 • godinës sepse ata nuk ishte
 • paguar dhe Donald u gjet më pas me
 • gjyqtari federal të angazhuar në
 • konspiracie për të kopjuar punëtorë nga
 • paratë e tyre 04 dollarë në orë dhe ai nuk është
 • njerëzit paguajnë familjen Bulgari po çfarë është dhe
 • Cfare historie
 • dhe familjen Bulgari është një e sipërm hapjen
 • argjendari kompani me dyqane në të gjithë
 • atentateve matanë rrugës Nga
 • me letër razldnata dhe Donald Tramp angazhuar në
 • diçka e njohur si bosh box hileja
 • ai bleu një mijë dollarësh, 52 copë
 • i stolive dhe pastaj një marrëdhënieje pesëmbëdhjetë mijë
 • dollar copë dhe ai e kishte dërguar jashtë
 • e shtetit se nëse ata u larguan
 • e shtetit për një rezident i New York
 • nuk do të ketë asnjë taksë shitjeje atje
 • mund të përdoren taksat në atë shtet që
 • nuk është zbatuar shumë dhe Donald
 • nuk ishte e kualifikuar për këtë sepse ai
 • jetonte në New York ka jetuar mu në
 • rrugës kur i ligjit mbi
 • në këtë dhe New York Avokat
 • Gjeneral Robert Abrams
 • nisën hetimin në shishe u kur në
 • këtë tani ai kishte një kazino licencën e tij dhe
 • përfshirje në ndonjë krim do të zhvlerësojnë
 • liçensën e tij kaq Donald shkuan në ligj
 • ligjit që t'i ndihmojnë kosovarët dhe ai nuk ishte
 • i vetmi përfshirë mary Tyler Moore
 • së Henri Kisinxher u përfshinë në këtë
 • është një skemë mashtrimi që ka shkuar për disa dekada
 • vazhdon të shkojë në se është një rast
 • tani për këtë nëse ata njerëz
 • e dinte se ishte urdhër ilegal sigurisht ato
 • dhe dhe familjen Bulgari ishte kaq dorështrënguar në
 • bën këtë por në vend që të paguajnë
 • postare për atë që do të ishte i mençur Nga
 • stolitë që ata shpetuan pak
 • para duke dërguar bosh kuti me asnjë
 • humbje por rëndësinë e problemit
 • është dëshmi e qartë e Donald
 • pjesëmarrës në mashtrimin dhe tatimore që
 • duhet ti kushtonte atij kazino licencë
 • i shtetit të New Jersey ndonjë
 • interes në forcimin dhe zbatimin
 • ligjin që miraton Donald's dhe gjithë
 • kazino të tjera për të provuar pronarët me prova të qarta :35.830 0:27,0:27:41.200 fakte bindëse se janë
 • moralisht të aftë ata të ndershëm ata nuk
 • shoqërohesh me kriminelët nëse janë
 • me disa nga miqtë dhe Donald
 • me letër u zgjodh president dhe ti je
 • ulur rreth Duke folur dhe
 • papritur ti shikoni në ekran
 • fitues është Donald Tramp what's
 • ti thoshit ata do të thoja edhe si
 • kohë deri sa të kemi një kushtetuese :56.679 0:27,0:28:00.370 shtabi i Donald nuk e kupton se
 • kompetencat dhe detyrat e kufizon ne
 • presidenti sipas Kushtetutës ai
 • flet si presidenti është një diktator
 • ai ka thënë se do që ushtria jonë
 • të angazhohen në veprimet e paligjshme dhe nëse je
 • një oficer ushtarak të Shteteve të Bashkuara të lartë
 • besoj se jeni duke lexuar shumë
 • me kujdes mbi mënyrën se si do të refuzojë të paligjshme
 • urdhër nga komandanti i përgjithshëm në
 • për të përdorur armë bërthamore Në Evropë
 • ku miqtë tanë janë në të cilin Donald
 • ka folur për në mënyrë të torturave
 • njerëz që ju ekzekutuar ne 0:28:Japonez 29.110,0:28:33.909 ushtarë pas Luftës së Dytë Botërore për
 • waterboarding dhe që do të jetë
 • shqetësim i madh e dyta do të jetë nëse
 • Donald presidencës frënge në Shtetet më
 • absolutisht i sigurtë se do të ketë
 • telashe me dike ne ligjin federal
 • ligjit ai do të gjejë një mënyrë për
 • të vështirë jetën time, sepse kjo është
 • rreth kësaj, Donald është filozofi që
 • ai është shkruar për një gjatësi dhe
 • folur dhe dhënë udhëzime rreth dhe
 • intervistuar rreth është zhgjakësoheni
 • shkatërrojnë askënd nëse dikush vetëm
 • nuk do të bëjë Një nder të shkatërrojë jetën e tyre
 • dhe marr kënaqësi që duhet
 • të vërtet shumë i lumtur që ai thotë se
 • kur ai e shkatërron popullit thjesht gënjeshtra
 • e bën atë aq i lumtur
 • , kështu që nëse ke zgjedhur do ta
 • have trouble ç'do të thuash këtë
 • njëjtin grup nëse Hillary Clinton është zgjedhur
 • um ta di që nuk i kam menduar shumë
 • rreth që unë i di Hillary
 • Clinton si John Kasich është kompetent për
 • jetë President ajo e di se çfarë pune
 • nuk është si ta bëj unë nuk shoh ndonjë
 • tensionin ajo do të ndjekë politika
 • që janë të pafavorshme për periudhën afat-
 • Interesat e vendit nuk më pëlqen një
 • shumë politikat e saj por por po shkon
 • të gazetarit gjurmues dhe ju duhet të
 • shikonim çfarë po ndodh me
 • foundation dhe gjithë jo dhe arsyeja është
 • s'mund ta bëj gjithçka
 • nuk e di Hillary Clinton, kur u largova nga
 • LA Tajms nëse unë do të kisha shkuar në pak
 • Threatens t'ju shkruaj në libër rreth
 • Hillary Clinton ka shumë atje
 • shkoi në Qytetin e Atlantikut dhe takova Donald
 • me letër ka libra shumë të mirë rreth 0:29:Hilary 55.690,0:29:58.690 Clinton e shkruar libra janë edhe disa
 • hudhin në dy prej tyre por ka
 • i shkruar libra Dhe ju inkurajoj
 • njerëz në librin tim të lexoj ato libra
 • kam shkruar rreth Hillary Clinton 2 herë
 • në jetën time dhe asnjëherë me ofruesin e saj
 • askënd në stafin e saj në vitin 1997 në versionin e ri
 • York Times kam theksuar se në
 • Clintons paguar më shumë se sa dyfishi i
 • taksat e të ardhurave federale ligjin miraton
 • pavarësisht prishur pothuajse 9,000 10
 • mijë dollarë një vit që të dhënat e tyre të taksave
 • kthehet përgatitur dhe është sepse ajo
 • keqpërdoruar si një çështje tatimore kompensimi
 • nga librin e saj ajo merr një fshat ajo
 • tha se ajo do të japë atyre me vete edhe ajo
 • morën ato si të ardhurat e paguara për tatimet dhe
 • Atmorferë diferenca ishte xhindosur
 • rreth kësaj shkoi absolutisht nuts
 • rreth tij The New York Times në fakt
 • Tregimi im nuk është publikuar vitin e parë
 • kështu që iu desh të priste një vit dhe duke ribërë atë
 • pasi i kishte disa redaktorët në radhë rreth
 • është
 • dhe pastaj, vitin e ardhshëm, shkova në
 • të Shtëpisë së Bardhë të Presidentit të taksave
 • për kthim dhe i thashë asgjë atje
 • këtu për librin e ri çfarë është dhe unë
 • mendojnë Jodie Enda nga Knight Ridder
 • zgarbulluar letra në buddy in Çorape
 • dhe shkoj po për kafshët shtëpiake dhe
 • thotë zëdhënësi dhe Clintons Dha
 • e autorit të bamirësisë që
 • ishte nënkuptuara këshillim në historine time dhe
 • thashë vertete
 • dhe tha zëdhënësi po dhe i bardhë
 • shtëpi do të jetë në të dhënat se
 • Clinton
 • nuk marrin këshilla nga New
 • York Times ku çdokush shpërtheu
 • qeshura sepse padyshim që ishin
 • dhe kjo do të thotë më shumë para për bamirësi dhe
 • më pak për qeverinë sa vjet
 • Uitni ku ju jetoni the New York
 • herë u tënd dhe kur
 • e lë në New York
 • herë për 13 vitet e shkuar në prill të
 • 2008 erdha atje që të tregojnë se mund të
 • mbuloj taksat në një mënyrë të ndryshme dhe
 • shqyrtojmë si sistemi funksionon si
 • kundër asaj që politikanët e të tjerë
 • pronocohem për atë që është pse unë atë
 • i Nju Jorkut dhe shtëpia ime në Rochester New
 • të Nju Jorkut Uashington, ndryshoi gjithashtu
 • rrugë të gjithë gazetarët të mbulojë 0 ekzekutive 14:44.559,0:31:47.799 kompensim duke treguar gjëra që ishin
 • mu përpara nesh që nuk na kanë ftuar
 • shikojmë me vëmendje dhe por kryesisht
 • unë bëra taksat dhe ti e di si
 • matet nga Kongresi punën time rezultoi në
 • mbi një e katërta e tatimit trilion dollarë
 • dredhon u Ndërpriten dhe shumë njerëz
 • ra në burg, ndërsa më
 • ishte më e tij Presidenti Bush në
 • Plani tatimor që ai nuk do të na tregojë para
 • zgjedhja një spiun kushtin që
 • do të lejojë shumë Eisen nga presidenti
 • Xhorxh W. Bush në planin e tij tatimor është
 • një thirra spiun sigurimi për shkak se ai
 • nuk do të na tregojë se plani para
 • zgjedhjet që do të shfuqizojë dhuratën e tatimit
 • dhe që kjo ishte një ide se 0:32:konservatore 28.659,0:32:34.510 Republikanët vihen në ligjin në
 • vitet 1920 dhe kur Shtëpia e Bardhë ishte
 • sekretari i shtypit i Shtëpisë së Bardhë Ari
 • Fleisher e ka pyetur për këtë ai
 • shprehu Ju e dini se unë e dija gjërat e mia
 • për taksat dhe pastaj ata qetësisht
 • tërhoqi kjo dispozitë se Kongresi
 • më vonë stafi raportet tregojnë që do të
 • kushtojnë vetëm në dhjetë vitet e parë rreth një
 • cerek një trilion dollar
 • çerek trillion dollarë dhe
 • ishte Bermuda postarenë scam dhe shumë
 • të tjerë të vogla Dok shpërbleu2 mëson profesor
 • Dukës së ligjit për taksat e ka quajtur de facto më
 • shefi i ligjit tatimor ekzekutues i
 • Bashkuara dhe ai i tha medias për
 • rinisjen e ke një libër je
 • planifikon të taksave po libri ishte
 • punon për kur I ra për këtë Është
 • paraardheset e quajti prosperitetin një 0:33 tatimore:11.950,0:33:16.750 tërësisht të ri kodi taksash federale për
 • ekonominë e shekullit 21, kemi me të vërtetë një
 • sistemin tatimor të mëdha në Amerikë për 1960 dhe
 • ne nuk jetojnë më në SHBA
 • moshën tuaj ne kemi një moshë industriale 0 tatimore:32:23.979,0:33:28.570 sistemin dhe ne duhet të kemi një sistem tatimor
 • për aktuale të ekonomisë dhe ky libër
 • do të ketë faktuar statutore 0:33:gjuhës 30.759,0:33:34.960 unë nuk jam një avokat, por kam mesuar sesi te
 • shkruaj atë histori gjuhë dhe unë pres
 • atë në më pak se 0, 100 faqe dhe do të
 • ajo përdor gjërat që janë të gjitha në to
 • tashmë atje praktikisht ka vetëm
 • Një gjë që kam është
 • tashmë në ligj është shumë i thjeshtë
 • shumë pak njerëz do të duhet të dorëzojë një taksë
 • kthehen askush nuk ka ka një Grup
 • që mund të zgjedhë për korporatat do
 • kanë shumë më lehtë do të jetë më
 • më efikas ne mund të tkurret me 0:33:IRS 55.869,0:33:59.830 poshtë dhe kam krijuar një mekanizëm me
 • që nëse doni të mashtroja në taksat tuaja
 • ju duhet të angazhohet në një vepër
 • komplot me personin tjetër me
 • personi tjetër është përgjegjës për tatime dhe
 • qëjujeni do të shkojë në burg
 • what's se koha për këtë botim
 • dhe nëse unë S'të mësimdhënies këtë vit, kështu unë
 • mund të përfundojë kështu shpresoj se libri
 • të tjerë do të mbeten në 2018, duke e vlerësuar si tatimore
 • sa tatim si Donald Tramp paguhen nga çfarë
 • ju e dini dhe ne e dimë si një çështje e
 • faktin se ai ka paguar taksat mbi të ardhurat në 78
 • 79 80 92 dhe 94 e dimë se në
 • vitet e fundit e rregulluar të ardhurat bruto
 • kjo është vija e fundit e magazinës
 • tund tatimor të vitit ishte më pak se 500,000 $
 • tani i ligjit tatimor ka të gjitha llojet e
 • nenet që lejojnë disa njerëz në
 • në krye të jetojnë pa taksa apo pothuajse 0:34:tatimore 42.520,0:34:48.159 aksionerësh privatë të lirë Menaxherët si Mitt
 • Trade fund invesimesh menaxherët dhe
 • që janë me kohë të plotë real estate
 • profesionistë, si Donald Tramp ka
 • arsye të mira për të besuar, për shkak të këtyre
 • rregullat që ndoshta ka i ka paguar, Donald
 • taksat mbi të ardhurat apo ndoshta disa vite një
 • pak që nga viti 1978 dhe a mendoni
 • ai do t'i lirojë ata u kthyen kurrë po
 • mundësi është do të ndodhë kurrë
 • dhe kur Donald dhe djali i tij thonë është
 • asgjë atje nuk ka asgjë atje
 • nuk mund të them asgjë nga ju Texans
 • më jep e Donald Tramp tatimore të plotë
 • kthehen për një vit dhe unë do të mbështesë
 • inxhinier dhe ju tregoj vlerën E
 • shumë asete do t'ju tregoj se ku e
 • burimet e të ardhurave do tju tregoj shumë për atë
 • e përmendët dhe ju më parë rreth Donald është
 • fenë e Donald Tramp fenë justifikon
 • mua dhe gjithashtu është një lexim të Biblës këtu është
 • Jerry Falwell Jr që foli në
 • konventë këtë vit në emër të tij dhe
 • ka mbështetur atë po Paj ti
 • di unë e kam njohur dhe kaloi një kohë me
 • bosë të cilët ishin burra të mirë familjare mendoj
 • se pjesë nuk i ben pershtypje mua çfarë
 • shqeteson mua janë barinjtë që ishin
 • duke thënë se është një bashkëpunim i mirë, Donald Tramp
 • Krishter Donald Tramp në
 • fjalë është agresivisht antithetical në
 • Krishterimi
 • para së gjithash ai denigron kungimi
 • ju buzeqeshjen tuaj pak ujë dhe
 • pak kërcaskë kur është lutur sa ai është
 • shumë herë që përmendin një favorit 0:36:12.640,0:36:paralelet teke kalimin nga Bibla pasi ai thotë
 • askush nuk i lexon libri i Biblës më 0:36:36 10:15,paralelet teke:20.020 se Donald Tramp ai jep një prej mashtruesve
 • përgjigje dhe ka shumë është
 • dikush ka kaq shumë dhe
 • një herë, ai u përpoq që të tregojmë në
 • libra dhe është e gabuar dhe ishte e
 • Levitiku thikë apo një sy dhe ai nuk
 • edhe e kupton se çfarë koncepti 0:aktual 36:30.220,0:36:36.359 thotë më vjen keq në shërbesën në Malin
 • Methju 5 sidomos Methju 5:39 245
 • Jezusi ishte mesazhi i kthehet nga
 • faqe ju ishit pak njerëz të tjerë
 • Zoti kundërshton që ai thotë se ai thotë se nga
 • njerëz që që ti je budalla je
 • idiot je Schmucks dhe mund të
 • në kalimin e kjo nuk është një hendek këtë
 • është një ndërmarrje të dhënat deri
 • Barinjtë që janë indosamentit Donald Tramp
 • në qoftë se duan të mbështesin atë dhe thonë shiko
 • ai është më mirë se personi tjetër që unë
 • se ndoshta se kjo është mëse
 • kuptim
 • por nuk tufat tënd nuk
 • lejojnë këtë njeri ta çmendësh me
 • janë fërkuar Nuk po vetë këtë
 • falsitet dhe kam derguar nja
 • ata dhe ofroi librin tim me afat të shkurtër
 • përshkrimin e çfarë ka vetëm një mori
 • prapa tek unë nëpërmjet një asistent
 • në thelb thonë faleminderit nëse duam të
 • di gjë ne do të bijnë në kontakt me
 • ju ministrat kanë një detyrë absolute 0:37:nuk 22.570,0:37:27.640 ta mashtrojnë tufat e tyre dhe te them
 • atyre se njeriu me i gjatë
 • deklaratat dhe veprimet që janë me
 • anti mesazhin e Jezu Krishtit është një
 • Krishter mirë dhe të votojnë për
 • për këtë arsye ajo është e tmerrshme
 • zhvillimin dhe dua të këtyre barinjtë
 • Thirret në përgjegjësi, ata janë anëtarët e
 • tufat e tyre dhe të tjerë krerë fetarë
 • duhet të rrisë Cain për këtë dhënë
 • shtrenjtë pse Xherri pasoi
 • ti përkrah meje e kanë
 • besoj Kristian Universiteti më
 • në Shtetet e Bashkuara me e tyre online
 • dhe unë shpresoj që bashkësitë sepse
 • ka tronditur njoftoi se është shpresa ime
 • shqetësimi im është se ai është më i interesuar
 • në përfundimet politike se ai është në
 • pas mesazhin e Jezu Krishtit
 • ti ke një histori rreth një në librin tënd
 • njeri me emrin satir SAT TRS më falni a
 • këmbyes
 • SAT qendrueshmëria por ti thua ndonjëherë emrin e tij
 • u inisiativa ndenjur ulur Er Felix seder është djali
 • i famshëm rus që me bosi
 • udha është kërcënuar tani dy herë të padisë
 • më shkrim për atë se ishte Donald
 • me letër është këshilltar i lartë që ai kishte një biznes
 • card Këshilltar i Lartë Donald Tramp ai
 • në zyrën e tij kishte të drejtë në sheshin kryesor
 • suitë me letër zyrat e organizatës në
 • me letër Kulla dhe ai Donald udhëtuar gjithë
 • mbi së bashku Loveland Kolorado Denver
 • Phoenix Fort Lauderdale New York ata
 • ishin përfshirë në vënien e ndërtimit
 • projekteve së bashku
 • Felix aider është një i pandehur në një godinë private
 • prokurorin e përgjithshëm në shtetin e veprimit
 • New York
 • duke e akuzuar atë për Kalon një çerek
 • miliardë dollarësh për mashtrim taksash dhe vetëm një
 • akuzë se është një mashtrim taksash që mund të
 • të mos ndodhnin por për një letër
 • se Donald Tramp nënshkruan deklaratën e autorizuar
 • ndryshimet që ka bërë të mundur në këtë
 • mashtrim taksash kalon përmes bankave islandeze
 • oligarkët ruse dhe Feliks aider
 • është një kriminel të dhunshme të dënuar hyqur
 • theu fundin e një margarita xhami staminale
 • kaq thellë në fytyrën e një njeriu që ajo mori 110
 • qepje në fytyrën e tij kurrë nuk do të jetë e drejtë
 • dhe ai është dënuar me 0 tëbatakçia aksioneve:39:31.100,0:39:36.650 ndihmën e katër bandave në familjet
 • York ai kaloi 40 milionë Dollar stoqe
 • lojës që ai është deklaruar fajtor për Donald është
 • nuk duhej të ishte kur ai kishte një kazino
 • shoqërohet me këta njerëz, e dyta
 • janë marrjen hua të parave nga bankat dhe
 • fshehën kjo arsyeja Felix aider
 • ndonjëherë të vënë një shtesë në emrin e tij është
 • deri gazetarë dhe te tjeret nuk do të gjeni
 • në lidhje me të kaluarën e tij Donald Tramp
 • për detyrë të investitorëve dhe bankierëve
 • Ai huajti nga të kërkoje në këtë
 • njeri eshte 0:40:sfond 00.290,0:40:06.020 ai nuk ose
 • nuk dëshironte të dhe ai ka thënë që
 • mendoj se ishte PAA Jason Horowitz ka
 • është një punë shumë të mirë në AAP mendoj
 • ishte e vetmja kjo, tha ai, që ai tha se
 • zor se e di njeri nëse ai ishte në
 • dhomen time nuk do të njohë atë kam
 • video dhe fotografi dhe intervista
 • ata së bashku dhe kjo është absurde ai
 • e di këtë djalë shumë i mirë
 • dhe kjo është pjesë e këtyre jo plotësisht
 • mirëkuptimin e zhvilluara ne kemi nga
 • Donald ndaj rrjetave të regjimit të Putinit
 • dhe Rusi oligarkëve që duhet
 • jetë subjekt i një shumë prej
 • hetimi nga kolegët e mi, të cilat duhet të jenë
 • thellësisht gërmonin në çfarë është çfarë është
 • e Donald Tramp është avancimi i
 • objektiv primar i politikës së jashtme
 • Vladimir Putin dobësojnë NATO nuk do të thotë se
 • asnjë fjalë për kritike, është
 • janë paguar miliona dollarë nga
 • oligarkëve ai mburrej unë kam pasur millona
 • prej tyre në një dhomë në Moskë u tetë
 • vjet më parë ai u përpoq të bënte të gjitha llojet e
 • merret në Rusi ka dyzet e shtatë
 • katshe në njërën nga ish
 • perandorisë sovjetike vendet me emrin e tij në
 • dhe nuk është kjo taksë e dyshuara këtë
 • mashtrimin me taksat dhe stater është në qendër të
 • e gjithë kjo çfarë është bërë Donald Tramp
 • kaloi vite në shumë afër
 • marrëdhënie me këtë dhunshëm dënuar
 • kriminel në Stock batakçiu dhe ata janë një
 • buqetë të aktpadive rreth tij duke përfshirë
 • fshehur backround kriminal e këtij njeriu
 • nga investitorët që dëmtojnë e
 • interesat si rezultat i asaj që do të Marksi
 • ju jepni kolegët tuaj që ju përmendët
 • dhe në përgjithësi unë mendoj se lajmet Amerikan
 • media ka bërë një punë të trishtuara tani e di
 • disa njerëz të dëgjimit të këtij turi
 • takimin duke thënë dhe askush nuk shtratgjerë Barak
 • Obama faktikisht ka vetëm në
 • shikish dhe lexoi lajmin për këtë unë
 • them unë di për gratë që datohet dhe
 • fëmijë ai shkoi në shkollë dhe
 • e mesme me shume rreth Barak
 • Obama çfarë Profesorët e tij tha për atë
 • dhe shokët e tij studentë në Kolumbi dhe ora
 • Harvard ku u tmerrësisht e
 • vlerësoi se ky është një shembull i kësaj në
 • e Donald Tramp rastin ti tani vetëm
 • fillojme te shohim një hetim në to tani
 • Washington Post kishte rreth njëzet
 • gazetarëve për këtë dhe unë i ndihmuan ata me
 • disa gjëra që u dha atyre dokumenteve dhe
 • gjëra si unë shpesh edhe për gazetarët
 • që shumica e gazetarëve duhet të por
 • dhe e kanë bërë disa goxha mirë
 • te verteta por ato shkruhen në rrugën
 • se gazetat highbrow tani e bëjmë këtë në mënyrë
 • se nëse ju jeni i sofistikuar
 • lexues ju nuk E kuptoj se muri
 • Street Journal ka bërë asgjë për çdo
 • si pasojë New York Times ka
 • se fundmi disa histori shumë të mirë por
 • të njëjtën gjë që kam shkruar ky formacion
 • highbrow që nuk ju lehtë mund të 0 15:29:35.760,0:42:42.030 konstatohet se çfarë po ndodh në atë rreth
 • absolutisht televizive pafalëshme Brian
 • kam qenë në rrjetet kombëtare
 • rrjetet transmetuese në Australi Kanada
 • Britania Franca Gjermania unë vazhdimisht
 • nuk janë në një transmetim amerikane
 • network asnjë nga të dielën në mëngjes flasin
 • tregon se kanë qenë njerëz të cilët nuk
 • di çfarë asgjë flasim për
 • rreth Donald Tramp dhe spekullimeve kur
 • mund tju jap ato prova të forta Dhe ku
 • a mendoni se ata janë duke punuar mirë
 • i të gjithëve dhe më e rëndësishmja, Donald Tramp
 • është i madh digjital ju s'mund ta
 • fike dhe Fox News ka thënë se
 • di se kur mbushin moshën ose një nga
 • agjentët e tyre ka thënë kur mbushin
 • kur të mëdha njerëzit Donald Tramp
 • televizorët e tyre nga puna është se si është
 • jo vetëm duke parë një makinë të shkatërrojnë është si
 • shikon këtë makinë të pabesueshme shkatërrojnë dhe
 • kështu njerëzit duan të shohin që ekziston një
 • interes komercial dhe së dyti newsrooms
 • janë zvogëluar në mënyrë anonime mendoj
 • në thelb të shpejtë zhduken
 • me jakë të bardhë në punë Amerikë në
 • 15 vite ka qenë gazetarët dhe
 • burimë janë atje unë sapo kaloi
 • $ 10,000 i Los Angeles Times si
 • para në një paragraf sot të
 • $ 10,000 për një histori duhet ta
 • bindë redaktorët që vërtet
 • diçka të rëndësishme atje dhe pastaj
 • mendoj se më e rëndësishmja e detyrës së
 • gazetarëve që është t'ju them se në
 • që njerëzit nuk duan të ju them ka
 • janë në rënie për shkak të gjithë
 • sulme nga njerëz që nuk duan të më
 • dëgjoj gjëra dhe ato sulme dhe
 • të dyja kanë lënë ata të shkruanit për këtë
 • ketu eshte babai i tij është 1985 merr një
 • atë Rachel Algjerinë çmimin në Nju Jorku unë
 • kujtohet lexuar se Shekspiri baby
 • gjendet aty por Fred me letër ishte një
 • tmerrësisht i zellshëm djalë vërtet
 • punëtorë por ai ishte gjithashtu një njeri që
 • llokmëmadh Don GI 0 299 15:59:29.100,0:44:33.330 të luftës dhe Presidenti Ajzenhauer kur
 • mori vesh se Fred me letër kishte katër
 • milionë dollarë fitime të tepërta hodhën
 • zemërim në Shtëpinë e Bardhë si dhe dëshmi
 • e që është 100 0 federale 15:59:39.120,0:44:42.660 hetuesit po pamjen Fred me letër dhe
 • pak gjëra të tjera zhvilluesit dhe kur ai ishte
 • transportuar para Senatit Financave
 • Komisionit ju e dini dhe kjo është
 • Tregues të ardhmen nën Donald
 • me letër tha ai dhe ky është vetëm një
 • keqkuptim
 • unë s'kam marrë llokmëmadh çdo
 • para se unë mendoj se kemi katër milionë
 • dollarë më por është në bankë që
 • nuk dhe une nuk llokmëmadh
 • dhe Fred me letër të ndershëm dhe le
 • shohin
 • ata kodohen me aplikimet për
 • me qera deri kur një zi ose Pavarur Portorikane
 • Qiramarrësi do të shfaqej me financa solide
 • për të marrë me qira një apartament ata do të
 • shpënë në një ndërtesë për zezakët ose
 • ishin portorikanë ata do të orientohen nga
 • nga plazhi i sigurtë dhe kam vargjet e
 • të Një këngë për Fred me letër e racizmit nga
 • Woody Guthrie për shkak të bujarinë
 • e familjes Guthrie në libër dhe
 • dhe ai ishte i njohur për aftësitë e tij
 • shoqërimin me mafjen djemve për Willy
 • Tomasello partneri i tij i cili ishte një turmë
 • duke e asociuar se ekziston një
 • dokumentari që është pezulluar për një
 • kohë dhe këtu është një fragment të tjera
 • kjo gjë quhet me letër çfarë është
 • menyra se si ju mund të bliheshin në youtube për dy
 • dollarë dhe nëntëdhjetë e pesë cent ju
 • mendoj shumë kandidoni për që bliheshin për
 • rreth dhjetë dhe ju mund ta shikojnë atë
 • po Për të ngrënë drekë luftën, por kjo eshte vetem nje
 • pak fragment dua të shpjegoj këtë
 • pasi ne shohim këtë çfarë ndodhi
 • në Taj Mahal dhe çfarë rreth kësaj
 • dokumentarë dhe kam mbuluar të gjitha
 • atëherë dhe këto ishin të tmerrshme merret
 • shkrova se po shkonim në
 • dështojnë menjëherë dhe ata nuk mund të paguante
 • e interesit të bonove e cila është saktësisht
 • çfarë ndodhi ky dokumentar nga Livy
 • Hondros ishte një Iuftëtar puna e histori
 • ju që Donald Tramp ishte ishte vetëm
 • shfaqur dy herë dhe Donald kërcënimet e
 • kontestet e mbyllën atë Donald ka mbledhur
 • poshtë shumë gjëra me kërcënime për
 • Davaja shkrova një propozim për një Tim
 • Barton film për Donald Tramp dhe
 • kërcënimet e procesit gjyqësor të thoshte që
 • erdhi kurrë rreth
 • Libbyn Hondros përfundimisht vendosi kur ai
 • kandidoja për president kam
 • zjarrte atje ata azhurnuar ajo vetëm
 • pak në hapjen sepse
 • njerëzit duhet ta shikojnë këtë dhe është 80
 • minuta dhe është
 • shpejt e madhe mësim bombë: Unë do
 • më tepër Blini librin tim por Libby,
 • është gjithmonë shumë mirë këtë marrëveshje të veçantë
 • , ishte tregues i faktit se Donald
 • nuk ka aftësi biznesi thotë ai
 • ka ai e tij cannibalized Të tregut se
 • mori përsipër këtë elefant i bardhë i
 • e pronës me letër Taj Mahal emrin e tij
 • tani do të zhduket në 10 tetor nga
 • Qytetin e Atlantikut për shkak se kazinotë janë
 • shkuar dhe ai shkon verdallë duke thënë se është
 • e tmerrshme nga Qytetin e Atlantikut çfarë
 • ju e dini ka kazinot e Atlantiku
 • Qyteti këtë ditë po bënin yndyrë bukur
 • fitim mbi mesataren përfitime për
 • vendin për të gjitha bizneset pse s'
 • sepse ai ishte se ndërmarrja e tij ishte
 • jetosur arriti kur organi kompetent
 • drejtuesit tre nga ta janë vrarë
 • helikopterit fatkeqësisht por çdo
 • rast tjetër ai përfundimisht shkulja e
 • drejtuesit kompetent sepse ai ishte
 • kërkojnë dhe fyerjet dhe keqtrajtuar
 • njerëz dhe nëse ju e dini kompetent
 • çfarë do të merreshin me këtë për
 • ju shkoni diku tjetër dhe ai hidhet në
 • vendi po zonjë dhe nga rruga me
 • më parë çështjen një Donald Tramp
 • lokal do të jetë plot me njerëz
 • shumë prej tyre ju ndoshta keni dëgjuar kurrë
 • e cila është duke u karakterizuar
 • do të totalit të besnikërisë ndaj Donald Tramp
 • të Kushtetutës në
 • qytetarë amerikanë që të mos afatgjatë të
 • mirëqenien e vendit por të Donald
 • me letër emrin po na mbaron koha
 • dhe kam disa Dua të më shumë emra
 • në gjyq Bob
 • Liri është se Bob ulët ishte mik
 • Biggest Loser në Qytetin e Atlantikut ai ishte
 • njeri batakçi dhe një turmë djalë djalë për të bërë por
 • një turmë që kalova shumë
 • herë me dhe Donald është gjobitur për
 • largimin zezaket dhe tregtarët Aziatike
 • dhe koktej kamerierët sepse ai
 • mendonte se ishte ato mundime Bobit me
 • sepse Bob kur ai u humbet para
 • rrokullisur do kjo vetëm dhunë gjuha
 • gjuhë të çmendur në shumë raste dhe Bob low
 • shoku kur unë hyra në atë sepse hej,
 • nuk e dija Donald kishte bërë që
 • spektakolare të heqë unë kurrë s'do dikush
 • ti e di që thonë se këto sulme fjalë por
 • por ti e di që nuk jam racist Donald
 • me letër është Bob raciste Lowe shoku kërkon
 • ju racist që është goxha e pat ku është
 • ai tani ka vdekur ai vdiq disa vjet
 • më parë Donald u përpoq të joshë vajzën e tij
 • dhe Steve Hide, i cili ishte
 • në kazino ishte shumë kompetent
 • tha Bob Labbadia që thoshte historinë
 • mua duhet të vazhdoni Donald larg nga 0:tuaj 49:02.359,0:49:06.619 bijë sepse ti do ta vrasësh
 • atë dhe do ta humbas urimet e mia më
 • klientë dhe Bob sic ka thene historia Në
 • më eksitoi të Donald dhe tha pas Donald
 • patën dhënë asaj me ngjyrë kremi "Mercedes" dhe
 • kishte një video të bëra për ditëlindje dhe
 • gjërat tjera që nëse ju afruar më
 • unë do të tredhë vazjën ju
 • pa përfitim të një thikë nga rruga
 • Ju deklaruat në librin e tij lidhur me
 • germophobia po dhe tani ai shtrëngoi
 • duart po nuk e di se është shumë
 • interesante në fund bëra token
 • me Donald dikur një kohë më parë gjatë
 • dhe verejta, ishte menjehere ju
 • di për ta bërë këtë dhe u zhduk në
 • banjo, por ai tani është shtërnguar duart më
 • mendon se dikush i tha atij nuk Shiko
 • mirë nëse ju nuk se po shkoj në
 • ju shqipton emrin Akio
 • Kashiwagi
 • Akio Kashiwagi ishte më i madhi kumarxhiu
 • në botë dhe unë jam i vetmi gazetar
 • të cilët e panë atë gamble në masën 0:49:51.650, 56.630 0:49: 14 milionë dollarë një orë dy
 • qindra mijë dollarë rreth shtatëdhjetë
 • $ në orë dhe Donald Tramp joshur atë
 • dy herë në Qytetin e Atlantikut ai tërësisht
 • keqpërdoruar këtë njeri ai duhej të kishte fituar 0:50:04.249, 09.289 0:50: 12 milionë dollarë nga puna e tyre dhe
 • në vend ai humbi rreth gjashtë dhe unë tregoj
 • në libër tregimi i asaj që ndodhi
 • këtu dhe Donald punësuar të Xhefi Markhem
 • që ishte një Adoleshent ndihmoi shpikim radar
 • dhe vazhdoi të jetë një bashkë-themelues i
 • RAND Corporation një nga
 • vriten gjenitë e shekullit të kaluar të shiqojnë
 • loja sepse ai ishte i bindur se
 • tipi ishte mashtrim dhe përshkroi
 • histori që unë jam personi i cili me figura
 • atje ishte një gjysmë milion dollarë prej
 • patatinave mungon askush tjetër vërejtur
 • dhe rezultoi se Kashiwagi në
 • faktin mashtruar atë për gjysmë milionë
 • dollarë me copëza por historia është
 • kryesisht për sa nëse Donald kishte
 • kuptuar lojën e bakara dhe
 • matematikë ai do të kishte menduar se
 • erdhi Një pikë kur ajo ishte një plak 87 me një
 • mosmarrëveshje se ai do të zhdukte këtë individ dhe
 • në vend që ai i dha atij një justifikim që ecin
 • nga tavolina dhe Donald humbi
 • paratë si rezultat dhe kjo është tregues
 • e faktit se Donald thjesht nuk
 • di gjë do kthehesha në
 • avokatët në këtë libër çfarë ata ose
 • Ata ekzekutojne ishin
 • korrigjimit, dua të them, unë i kam bërë këtë për
 • kaq shumë vite pothuajse 50 vjet që unë
 • dinë të shkruajnë gjëra kështu që ata janë
 • ligjore dhe ata janë të drejta si i'a
 • në listën e librave më të shitur të New York Times
 • Shumë njerëz e bleu libra si
 • kur të mësojnë për këtë televizion nuk është
 • kishte edhe sepse kam një goxha
 • të mirë Twitter pas
 • ata Melville shtëpi është shumë i mirë në orën
 • marketingu dhe ata histori
 • njerëz për librin porosinë fillestare
 • që kemi marrë nga libraritë asgjë --> 00:09:29,431
 • sepse janë një grumbull me letër libra
 • dhe frika ime është se çfarë do të ndodhte me
 • fjalet e fundit dy bestseller iu mbaruan
 • libra dhe se ka ndodhur një shumë prej
 • librari mbaruan libra deri
 • fundjavë dhe pastaj filluan urdhërimin
 • shumë libra deri tani është e gatshme
 • në dispozicion Por kjo ishte vetëm 0 shkatërrues 20:02:53.390,0:51:56.030 mua herën e parë unë jam duke shkuar deri
 • në listën e librave më të shitur të New York Times dhe
 • atëherë kanë mjaft librat e kësaj radhe
 • njerëz të Melville shtëpinë është
 • i jashtëzakonshëm në kuptimin e tyre
 • si një libër dhe tregut të njerëzve në
 • bliheshin u morr ndonjë titull tjetër përveç
 • bërjen e Donald Tramp doja te
 • thirrje librin artin e mashtrimit ata
 • duam të bëjmë që nuk është neutral i
 • title atë dhe ai kthehet njerëzit nga unë kam
 • kishin aktualisht njerëzit postojnë gjërat në
 • internet sepse mendojnë se ky është një
 • pro Donald Tramp Libra dhe është
 • projektuar të jetë neutral dhe t'ju tregoj
 • se për çka dhe është në thelb
 • ku ky tipi vijnë nga ai kush është
 • dhe unë fillova me ju kujtohet
 • gjyshit që ishte një projekt gjerman
 • mashtrues që bëri pasuri drejtimin
 • whorehouses nëpërmjet Donald është
 • zhvillimin në edukimin e tij dhe pastaj
 • ALL e këtyre shoqatave, se ai
 • nuk dua që ju të dini rreth time dhe
 • qëllimi ishte për të balancuar e Donald Tramp
 • pallëvetëtime PR imazhin e vetë me të gjitha
 • gjërat Donald nuk dëshiron ta
 • di

Download subtitle

Description

David Cay Boyle Johnston (born December 24, 1948) is an American investigative journalist and author, a specialist in economics and tax issues, and winner of the 2001 Pulitzer Prize for Beat Reporting. More on the book: https://www.amazon.com/gp/product/1612196322/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=1612196322&linkCode=as2&tag=tra0c7-20&linkId=aec68fd05c012cfab790ab798d7861f0

https://en.wikipedia.org/wiki/David_Cay_Johnston

The Making of Donald Trump is a 2016 biography of the American businessman, property developer and politician Donald Trump by the American investigative journalist David Cay Johnston. It was published by Melville House Publishing.

Johnston first met Trump as a reporter for The Philadelphia Inquirer in June 1988 and likened him to P. T. Barnum. He subsequently reported on Trump for almost 30 years, and wrote the book in 27 days. In an interview with The New York Times Johnston said that Trump had "...seriously damaged his brand" with his presidential campaign and would "follow him for the rest of his life". Johnston also felt that Trump was "masterful at understanding the conventions of journalism" and "remarkably agile at doing as he chooses and getting away with it."

The book entered the New York Times hardcover nonfiction list in fifteenth position and spent four weeks there.

The book consists of 24 chapters, with an introduction and an epilogue. The book details Trump's family history, personal biography and an account of his business career and marriages.

David M. Shribman, writing for The Boston Globe, felt that the book was "a chronicle of mobsters and mistresses, shady construction deals and financial shenanigans, monumental projects and miserable (and possibly illegal) business practices" and that "Much of this slender volume's contents are already part of the public record; some of it is new". Shribman noted that the book focuses on Trump's personal and business life rather than his political career and that "More than a dozen Republican candidates and the entire Democratic Party have made the very same argument Johnston puts forward here. It is an important critique, yet an ignored one. Trump may, and probably does, have all these flaws. He also possesses perhaps the most important, and in some quarters surely the most appealing, message in this year of fear and discontent. The book that explains that is the one worth writing, and waiting for."

The book was reviewed by Michael Russell for the Herald Scotland who wrote that the "24 short chapters of the very readable book contain substantial detail regarding Trump's activities since that time. They also dig into his earlier years and some of his family background. As to the truth of these claims, readers will need to make up their own minds." Russell felt that Johnston "sometimes comes across as being almost as self-satisfied and assertive as Trump" but concluded that "Inauguration, unlike baptism, does not wash away sins nor confer wisdom. If even a 10th of David Cay Johnston’s stories are true, then Trump is morally, intellectually, culturally, economically, legally and politically unfit for office of any sort. No wonder so much of the world is shaking its head but also holding its breath."

David J. Lynch reviewed the book for The Financial Times and wrote that "Johnston has done voters a service with this unblinking portrait. He makes a compelling case that Trump has the attributes of both "dictator" and "deceiver" and would be a disaster in the Oval Office. ...Yet, ultimately this is a dispiriting read. If Johnston's rendering of Trump is at all accurate, it is not just the New York businessman who deserves rebuke. So too does an entire American political system that has put him within reach of the White House despite his manifest flaws." Lynch was also critical of Johnston's prose style, feeling that "This slim 210-page volume feels a bit rushed: the transitions can be choppy and, like his subject, Johnston has a healthy regard for his own abilities. ...Tip: when you are taking down one of the world’s great narcissists, go easy on self-promotion" but that it "is a minor flaw in a work that delivers so much insight".

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Making_of_Donald_Trump