LOADING ...

About

Emisioni i Mbremjes i Kosoves - interaktiv@kohavision.net

Me guximin e saj për të dëshmuar terrorin e përdhunimit në luftë, dhe insistimin për të kërkuar drejtësi, Vasfije Krasniqi - Goodman është Heroina e Vtiti.
Video Loading ...
Heroina e Vitit
62 likes / 7 comments

Top comments

Drilon Krasniqi
Soni Shped
Bajram Sylaj
Patris Bondi
Geli Skender
Bajrami Armend
Bajrami Armend