LOADING ...

About

Emisioni i Mbremjes i Kosoves - interaktiv@kohavision.net

"Kriminall akts" - Kryesuesi i ri i Këshillit Prokurorial të Kosovës dhe protagonisti 'pa kunkurru' i Prontos, Bahri Hyseni flet anglisht.
Video Loading ...
Hyseni anglisht.
397 likes / 855 comments

Top comments

Besim Bushi
Fadil Mehmeti
Mario Paluca
Mon Qevani
Egzon Azemi
Suart Shasivari
Flakron Gashi
Avni Doberdolani
Xhyliano Gashi
Valmir A. Xhymshiti