LOADING ...
"SI U BEHET QIMJA TRA"
Se ja ka marre doren me e mbajt pushtetin si komunistet e PDes edhe "Rilindasi" Rama dihet...
Ama qe te kete arritur me patur kaq shume pushtet sa me nxjerre urdher vendeve perendimore se cilin do pranojne e cilin jo...Se zyrtaruce te PDes e PSes dergojne posulle kunder emigranteve kjo gje eshte publike qofte edhe per nje koment ne social media...Ama qe te ju japi urdher vendeve si Amerika e EU duket si kapercim kompetencash nderkombetare...
Me sa duket ose gazetaret e kane hiperbolizuar ose e ka kap deliri i sundimtarit te botes.
Me krujt "krahun" ta gjejne diagnozen e SPACIT per tradheti ndaj at'dheut...
QARTESISHT KANE VENDOSUR ME SHKUAR NE ZGJEDHJE SI TRIM DHE NESE KETA TJERET ME DOSJE KRIMINALE DO NXJERRIN TURMEN ME I PRISH ZGJEDHJET ...ATH DO I SHTYJE NE TETORE NE TE KUNDER KURORZOHET EDHE DE JURE BAJRAK...
View details

Vora News

“Çdo njeri që prek zgjedhjet më 30 qershor, nuk do lejohet përjetë të hyjë në SHBA dhe vendet e BE-së”

gazetatema.net
5 likes / 0 comments