LOADING ...

About

Zëri i Amerikës transmeton më shumë se 1000 orë programe informative, edukative dhe kulturore çdo javë për një audiencë mëse 134 milionëshe nëpër botë.

Byzylyku prej silikoni që mund t'i vijë në ndihmë të moshuarve ose njerëzve që janë në rrezik. Hanne Palsson, shpikësja suedeze e byzylykut thotë se ai i dërgon mesazhe në telefon 7 numrave të parazgjedhur nga përdoruesit. Dhe nëse dikush përgjigjet, vërehet ngjyra jeshile që do të thotë se së shpejti do të vijë ndihma. Byzylyku i dërgon kontakteve vendodhjen e përdoruesit nëpërmjet teknologjisë së GPS-it në të.
Video Loading ...
163 likes / 1 comments